9. plass i lag VM!!!

Alle gutta kjørte bra i motorcross idag og var ikke involvert i start kræsj, selv om jeg var nærme da tre falt rett foran meg. Vi økte forspranget til Sveits og tok godt innpå Brasil som ble nummer 8 totalt. Er superfornøyd med 9. plass!! Jeg er ikke sikker men jeg tror det er beste plassering noen sinne av et trophy team.

Jeg er veldig stolt av å få kjøre sammen med Ketil, Håkon og Kevin. Jeg har lært mye, og glad jeg fikk sjansen. De er gode, en solid gruppe som er på gang. Selv om Kjetil er rutinert og har kjørt lenge er det gøy å kjøre med “up and comming”, selv om det skiller 30 år.

6 dager og ca 40 timer på sykkelen hadde ikke fungert uten god mat i kroppen og et bra støtteapparat. Takk for flott innsats alle sammen.

9. plass

Det er utrolig bra stemning i leiren nå. Vi hadde god laginnsats gjennom hele dagen, alle stod på og kjørte feilfritt. Det resulterte i at vi kjørte forbi Sveits som vi lå 2 minutter bak igår med 4 minutter. Nå ligger vi 2 minutter foran de. I tillegg kjørte vi forbi Tjekkia. Vi ligger nå på 9. plass sammenlagt og håper vi klarer å holde plassen gjennom morgendagen.

I morgen er det motorcross. Vi starter 45 mann om gangen. Det blir spennende og jeg kjenner det kiler litt i magen bare ved tanken. Jeg gleder meg til i morgen.

Nå pakker jeg klar campingvogna og er klar for en superrask retur til Norge når løpet er ferdig. Jeg har en båt å rekke.