Kvalitet er viktig

Jeg har brukt Honda aggregat i 20 år, det har vært min sikreste strømkilde. I depoet i Dakar hvor man må skru hele natta er det viktig med skikkelig kvalitet på aggregatet slik at det ikke stopper. Hvis det stopper har ikke mekanikeren lys, ikke kompressorer og vi får ikke ladet batterier etc. Det har hendt at aggregatet har stått tre dager i strekk uten å stoppe. Det krever sitt agregat. Kvalitet er viktig for man vet aldri hva som venter på deg i Dakar. En sandstorm kan plutselig oppstå såvel som ekstrem kulde, derfor er jeg alltid forberedt. Honda aggregatet har aldri stoppet og det er jeg fryktelig glad for. Sjekk ut Berema.no

Jeg er på plass på hyttemessen på Hellerudsletta fredag, lørdag og søndag fra klokken 12-15. Kom innom, jeg står selvfølgelig på stand for Honda.
Mer info her>>

Taket på plass

Nå har det blitt montert nytt tak på skolen i Dakar. Det er en ubeskrivelig og fantastisk følelse. Jeg er på mange måter også veldig lettet. Jeg må innrømme at jeg har vært litt i tvil om å sende fra meg penger sydover, i tvil om de blir brukt som planlagt og på de riktige tingene. Idag kom bildene som bekrefter nytt tak og det er en kjempegod følelse. Jeg blir rett og slett utrolig glad.

Det gamle taket var ikke tett, når det regnet var det vann i tre etasjer nedover i klaserommene. Jeg ønsker derfor igjen å takke alle sponsorer, bidragsytere og “mannen i gata” for deres bidrag til dette prosjektet. Det finnes fremdeles penger, og neste prosjekt nå er nytt rekkverk i trappene. Men imens har elevene på skolen tak over hodet og regnet holdes ute. Jeg vil oppdatere dere på prosjektet. Italiensk TV ønsker å lage en dokumentar om skolen og Meoni-prosjektet. Så vi går en spennende tid i møte.