Ny sykkel kommer for sent til avreise

Har bestilt en ny KTM 450 rally sykkel som er utrolig fin, den skulle ha vært her for mange uker siden. Men, den står nede i Østrike og venter på homologisering, som er typegodkjenningspapirer for å få registrert den på skilt. Dette er ingen ny situasjon for meg, så jeg har snudd meg rundt og har fått låne en brukt sykkel på 700 kubikk som er bra. Den har en toppfart på nesten 200 km så jeg gleder meg uansett.
Det som derimot er dumt er å ikke få trent seg inn på den nye sykkelen til Afrika Race i januar, men det ordner seg. Ellers har jeg med en ny mekanikker som også kunne trengt å skru seg inn litt. 

Reiser den 12 oktober og gleder meg veldig. I teamet skal det være med to kjørere til, fra Guatemala og Tyskland, samt to mekanikkere fra Slovakia og Norge så det blir litt av en mix.

Skal få tatt noen bilder som jeg legger ut snart…

Velkommen til min nye blogg

Dakar.no er nå avsluttet og jeg har startet blogg. På bloggen vil jeg oppdatere hva som skjer i hverdagen, før, under og etter løp. Jeg ønsker med denne bloggen å formidle det jeg driver med på en bedre måte enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg er nok ingen reser til å skrive, men jeg håper at dere som har fulgt meg i mange år setter pris på en mer personlig oppdatering, og har forståelse for at det kommer til å stå mye rart på denne bloggen. 

Idag har vi pakket bilen som skal til Marokko. Jeg flyr ned den 12. oktober og blir der og trener en uke. Løpet starter 20. oktober med målgang 24. oktober. Dette løpet er ikke med i VM serien, men er en klassiker som heter Merzouga Rally. Dette blir en fin gjennomføring frem mot Africa Race som starter 30. desember i Frankrike.