Samler inn penger til Afrika

Nå som jeg har lagt opp har jeg hatt tid til å tenke og drømme, dukket det plutselig opp en gammel drøm i hodet mitt. Det hender jo. Helt siden mitt første møte med Afrika i Paris-Dakar i 2002, har jeg hatt et ønske om å gi noe til barna der nede. Jeg har prøvd litt i det små, med å gi ut småting jeg har hatt i bilen, men det har kun bidratt til sloss kamper.

Min venn Meoni Fabrizio startet i 2003 et skoleprosjekt i Dakar, men dessverre omkom han i Dakar rallyet allerede i 2005. Det han og fanklubben har klart der nede er en stor inspirasjon for meg. Å starte et eget prosjekt der nede har vært så fjernt fra hva jeg har trodd skulle være mulig. Når jeg i januar kom i mål i Dakar, stod alle barna der og heiet meg frem med store smil om munnen. Det var en fantastisk opplevelse og drømmen fikk bein å gå på. Drømmen har nå blitt virkelig, og jeg er godt i gang med å oppfylle den. Fabrizios fanklubb har holdt prosjektet gående, en skole har blitt til to. Det blir styrt fra Italia og heter Fondazione Fabrizio Meoni. Jeg besøkte skolen og barna under året løp, og bestemte meg der og da. Det er til dette prosjektet jeg ønsker å gi mitt og ditt bidrag.

Jeg samler nå inn penger til skolen i Dakar. Jeg kjører Afrika Race som går fra Monacco til Dakar i januar. Løpet er et veledighetsløp hvor ALLE pengene som kommer inn går til skoleprosjektet. Jeg gleder meg til å møte barna og besøke skolen der nede. Jeg håper du vil gi et bidrag og hjelpe meg å samle inn penger til skolen i Afrika. 

En egen konto har blitt opprettet til skole prosjektet i Dakar – 6079.56.72926